Back To Top Button

ХЕФТАЛИЦА OFFISHOP NO.10 – 12 ЛИСТА

85 ден

ХЕФТАЛИЦА OFFISHOP NO.10 – 12 ЛИСТА

 

ХЕФТАЛИЦА OFFISHOP NO.10 – 12 ЛИСТА – мала хефталица со висок квалитет. Погодна за користење и во канцеларија и во домашни услови.

Капацитет – 12 листа.

Шифра: OF291