Back To Top Button

КОРИЦА ЗА УКОРИЧУВАЊЕ – ПВЦ

560 ден

Горна корица за укоричување – ПВЦ транспаретна – 150 микрони

А4 Формат

Пакување 1/100

→Погледнете ги сите материјали за коричење тука←

*дозволено е разликување од пакувањето кое е прикажано на сликата

Шифра: 90000159