Back To Top Button

ХЕМИСКО ПЕНКАЛО – NANO SLICK 0.6

29 ден

ХЕМИСКО ПЕНКАЛО – NANO SLICK 0.6

 

ХЕМИСКО ПЕНКАЛО – NANO SLICK 0.6 наменето за канцелариска, училишна или домашна употреба. Има специјално мастило со ниска вискозност за екстра лесно пишување без никаков отпор. Мината е екстра тенка и е одлична за оние кои сакаат прецизни линии.

Мина 0,6мм. Плаво мастило.

Шифра: 90000201