Back To Top Button

ТЕКСТМАРКЕР SPLENDID – СЕТ 4/1

92 ден

ТЕКСТМАРКЕР SPLENDID – СЕТ 4/1

 

ТЕКСТМАРКЕР SPLENDID – СЕТ 4/1 со неон бои. Идеален за маркирање и подвлекување на текст. Има флуросцентно мастило кое остава јасен траг и брзо се суши на хартијата за да не дојде до размачкување. Може да се користи на сите видови на хартија.

Шифра: 74001117