Back To Top Button

ДРЖАЧ ЗА ЧАДОРИ

450 ден

ДРЖАЧ ЗА ЧАДОРИ

 

Држач за чадори изработен од квалитетна жица. Со својот едноставен дизајн совршено ќе се вклопи во просторот во вашата канцеларија.

Достапен во 2 бои – црна и сива.

Шифра: 90000132