Back To Top Button

ХЕМИСКО ПЕНКАЛО 0.7 СТАНДАРД

14 ден

ХЕМИСКО ПЕНКАЛО 0.7 СТАНДАРД

 

Хемиско пенкало со клик и пластично тело во разни бои. Мината на ова пенкало е плава и со дебелина од 0,7мм.

Наменето за канцелариска, училишна или домашна употреба.

Шифра: OF413 / 74001114