Back To Top Button

ХЕМИСКО ПЕНКАЛО – OFFISHOP SOFT (oil based)

28 ден

ХЕМИСКО ПЕНКАЛО – OFFISHOP SOFT (oil based)

 

ХЕМИСКО ПЕНКАЛО – OFFISHOP SOFT (oil based) наменето како за канцелариска така и за училишна употреба. Има посебно мастило со ниска вискозност за полесно пишување.

Боја на мстило: сина

Мина: 0.7 mm

Кутија: 1/36

Шифра: OF215 / 74000557