Back To Top Button

ФОЛИЈА ЗА ПЛАСТИФИЦИРАЊЕ 65х95 125мик

115 ден

ФОЛИЈА ЗА ПЛАСТИФИЦИРАЊЕ 65х95 125 мик – го штити испринтаниот документ од вода и прљавштини. Достапна во повеќе димензии и микронажи.

 

Погледнете ги сите фолии од нашата програма

Шифра: 90000123