Back To Top Button

ДРВЕН МОЛИВ HB – BLUE

15 ден

ДРВЕН МОЛИВ HB – BLUE

 

Дрвен молив со висок квалитет. Направен е од квалитетно дрво и цврста HB мина која тешко се крши. Графитот е од премиум квалитет што овозможува негово лесно бришење со гума без да остави дамки на хартијата. Телото на овој молив е во силна сина боја, а врвот е обоен во неколку различни бои што му дава интересен и модерен изглед.

Има триангулар облик за поудобно држење при пишување и цртање.