Back To Top Button

ТАСТАТУРА QWERTY – MEDIA RANGE

ТАСТАТУРА QWERTY – MEDIA RANGE

 

ТАСТАТУРА QWERTY – MEDIA RANGE – со 107 копчиња. Брзо и лесно се конектира со секој компјутер и е спремна за употреба веднаш. Има УСБ кабел и е компатабилена со секој оперативен систем. Идеалена за канцелариска и домашна употреба.