Back To Top Button

ГУМА ЗА БРИШЕЊЕ – SOFT AND CLEAN

ГУМА ЗА БРИШЕЊЕ – SOFT AND CLEAN

 

Kвалитетна гума за лесно, брзо и прецизно бришење на сите видови на графит од површината. Мека гума која не ја кине и не остава трагови на хартијата при бришењето.