Back To Top Button

ФЛОМАСТЕРИ – S-Cool ПВЦ

84 ден

ФЛОМАСТЕРИ – ПВЦ СКУЛ 1/12

 

Фломастери С-Кул со округол облик, наменети за цртање и боење на хартија. Јаките и интензивни бои кои ги имаат овие фломастери ја будат и поттикнуваат креативноста во секое дете.

Спакувани се во ПВЦ пакување со 12 различни фломастери

 

 

Шифра: SC025 / 74000143