Back To Top Button

ДРЖАЧ ЗА СЕЛОТЕЈП ЗА БИРО 25ММ

280 ден

ДРЖАЧ ЗА СЕЛОТЕЈП ЗА БИРО 25mm

 

ДРЖАЧ ЗА СЕЛОТЕЈП ЗА БИРО 25mm за полесно и попрецизно сечење на селотејпот. Направен од цврст и издржлив материјал со едноставен и модерен дизајн.

За селотејп трака широка до 25мм.

Шифра: OF187