Back To Top Button

КОЦКА ЗА ЛИВЧИЊА – МРЕЖА

160 ден

КОЦКА ЗА ЛИВЧИЊА – МРЕЖА

КОЦКА ЗА ЛИВЧИЊА изработенa од квалитетна жица. Со својот едноставен дизајн совршено ќе се вклопи на вашата работна маса.

Достапен во 2 бои – црна и сива.