Back To Top Button

Калкулатор за Биро CASIO MX-12B

Калкулатор за Биро CASIO MX-12B

 

Калкулатор за Биро КАСИО MX-12B – високавалитетен и долготраен. Има голем број на функции и е идеален за канцелариска, школска или домашна употреба. Работи на соларна енергија, или во недостаток на светлина може да работи на батерија. Достапен во две бои.

– голем екран со 12 бројки

– LCD дисплеј

– соларно напојување / батерија (dual power)

– автоматско исклучување