CD – R -MEDIA RANGE

CD – R -MEDIA RANGE

 

CD – R -MEDIA RANGE – ЦД-иња за чување на вашите податоци. Компатабилни со сите ЦД читачи што овозможува пристап до вашите податоци, слики, музика во секое време и на секое место.

Достапно во повеќе пакувања: 1/10, 1/25, 1/50, 1/100

Капацитет: 700 mb | 80 min 52 x speed

 

Shopping Cart
Scroll to Top