Back To Top Button

CD МАРКЕР СО ДВА ВРВА – OFFISHOP

36 ден

CD МАРКЕР СО ДВА ВРВА – OFFISHOP

 

ЦД МАРКЕР – ОФФИШОП со одличен квалитет и интензивна боја.  Перманентен и водоотпорен. Може да пишува на секоја површина, а посебно е прилагоден за ЦД / ДВД.

Има потенок 0,7мм и подебел врв 1,2 мм.

Шифра: OF100 / OF299 / OF298