fbpx

КАНЦЕЛАРИСКИ ПРИБОР

 • МЕМО СТИК КОЦКА / МЕМО ЛИВЧИЊА ВО БОЈА – 400 ЛИСТА

  МЕМО СТИК КОЦКА / МЕМО ЛИВЧИЊА ВО БОЈА – 400 ЛИСТА

   

  Мемо коцка со самолепливи ливчиња. Одличен начин да им оставите пораки на вашите колеги. Оставајте пораки на огласната табла, користете ги додека учите, спремате испит пак правите некој план.

  Коцката има 400 самолепливи ливчиња во боја.

 • Шредер – Уништувач на Хартија – Х6 CD Style

  Шредер – Уништувач на Хартија – Х6 CD Style

   

  Екстра квалитетен уништувач за хартија и ЦД-иња (Шредер) од програмата на Геха – Германија

 • Шредер – Уништувач на Хартија – Х10 CD Style

  Шредер – Уништувач на Хартија – Х10 CD Style

   

  Екстра квалитетен уништувач за хартија и ЦД-иња (Шредер) од програмата на Геха – Германија

 • ТОНЕРИ ЗА ЛАСЕРСКИ ПРИНТЕРИ

  ТОНЕРИ ЗА ЛАСЕРСКИ ПРИНТЕРИ / LASER TONER CARTRIDGE

  Графотекс во својата понуда има висококвалитетни компатабилни (brand new), оригинални (OEM) и фабрички репарирани (remanufactured) тонери по ОДЛИЧНИ ЦЕНИ.

  Понудата вклучува тонери за ласерски принтери, инкџет кертриџи, рибони и тонери за копир апарати од најпознатите и најголеми светски производители како што се ReTech и Master Colour.

  Продажната програма опфаќа тонери од марките: HP, Canon, Lexmark, Samsung, Brother, Epson, Kyocera Mita, Konica Minolta, OKI, Xerox, Panasonic, Toshiba, Sharp…

  Како потврда за квалитетот на сите производи тонерите ги поседуваат сите потребни светски стандарди и сертификати за квалитет: ISO 9001:2008, ISO 14001:2004, STMC, ISO 19752, ISO 19798, MSDS.

  Производите ги задоволуваат и еколошките стандарди кои се пропишани во сите Европски закони: RoHS, REACH, CE.

   

 • ТОНЕРИ ЗА КОПИР АПАРАТИ

  ТОНЕРИ ЗА КОПИР АПАРАТИ

  Графотекс во својата понуда има висококвалитетни компатабилни (brand new), оригинални (OEM) и фабрички репарирани (remanufactured) тонери по ОДЛИЧНИ ЦЕНИ.

  Понудата вклучува тонери за ласерски принтери, инкџет кертриџи, рибони и тонери за копир апарати од најпознатите и најголеми светски производители како што се ReTech и Master Colour.

  Продажната програма опфаќа тонери од марките: HP, Canon, Lexmark, Samsung, Brother, Epson, Kyocera Mita, Konica Minolta, OKI, Xerox, Panasonic, Toshiba, Sharp…

  Како потврда за квалитетот на сите производи тонерите ги поседуваат сите потребни светски стандарди и сертификати за квалитет: ISO 9001:2008, ISO 14001:2004, STMC, ISO 19752, ISO 19798, MSDS.

  Производите ги задоволуваат и еколошките стандарди кои се пропишани во сите Европски закони: RoHS, REACH, CE.

   

 • РИБОНИ

  РИБОНИ / RIBBONS

  Графотекс во својата програма нуди широк асортиман на компатабилни рибони G&G, TTR Panasonic (факс машини), траки за калкулатори и останати машини по ОДЛИЧНИ ЦЕНИ.

  Понудата вклучува рибони од брендовите: Epson, Olivetti, OKI, Fujitsu, Siemens-Nixdorf, Nakajima, IBM…

  Ninestar Image Tech Ltd, со својот бренд G&G е еден од водечките производители во светот на потрошните материјали за принтање. Ninestar е една од најголемите фабрики во светот чие производство се протега на 450000 m2 со преку 6000 квалификувани работници која произведува, развива и дистрибуира многу широк асортиман на квалитетни компатабилни и фабрчки репарирани рибони.

  Како потврда за квалитетот на сите производи тонерите ги поседуваат сите потребни светски стандарди и сертификати за квалитет: ISO 9001:2008, ISO 14001:2004, STMC, ISO 19752, ISO 19798, MSDS.

  Производите ги задоволуваат и еколошките стандарди кои се пропишани во сите Европски закони: RoHS, REACH, CE.

   

   

 • Ламинатор Geha – A4 Basic

  Ламинатор Geha – A4 Basic

   

  Високо квалитетен ламинатор за пластифицирање на листови максимум до А4 формат од програмата на Германскиот производител Геха.

 • Ламинатор Geha – A3 Basic

  Ламинатор Geha – A3 Basic

   

  Високо квалитетен ламинатор за пластифицирање на листови максимум до А3 формат од програмата на Германскиот производител Геха.

 • ИНКЏЕТ КЕРТРИЏИ

  ИНКЏЕТ КЕРТРИЏИ / INKJET

  Графотекс во својата понуда има висококвалитетни компатабилни (brand new), оригинални (OEM) и фабрички репарирани (remanufactured) тонери по ОДЛИЧНИ ЦЕНИ.

  Понудата вклучува тонери за ласерски принтери, инкџет кертриџи, рибони и тонери за копир апарати од најпознатите и најголеми светски производители како што се ReTech и Master Colour.

  Продажната програма опфаќа кертриџи од марките: HP, Canon, Lexmark, Brother, Epson…

  Како потврда за квалитетот на сите производи тонерите ги поседуваат сите потребни светски стандарди и сертификати за квалитет: ISO 9001:2008, ISO 14001:2004, STMC, ISO 19752, ISO 19798, MSDS.

  Производите ги задоволуваат и еколошките стандарди кои се пропишани во сите Европски закони: RoHS, REACH, CE.