Back To Top Button

ТЕТРАТКА СО СПИРАЛА – SOFT TOUCH LIPA MILL (А4)

185 ден

ТЕТРАТКА СО СПИРАЛА – SOFT TOUCH LIPA MILL (А4)

  • Секој дизајн има своја боја на спиралата што дава уникатност и подобар изглед на самиот производ
  • Мала (метална) спирала за да не пречи при пишување
  • Заоблени рабови – даваат елеганција
  • Soft Touch пластификација – атрактивност и елеганција при самиот допир на тетратката и дополнително го штити производот од гребаници
  • Smart Lines маркери за поврзување со мобилна апликација
  • 50 листа – 100 страни / 80гр бела хартија / достапна во коцки и линии

Листови: 50л-100 стр / 80 gsm бела хартија

 

*доколку некој дизајн кој сте го нарачале е недосстапен во моментот, како замена испратен ќе биде оној кој е најсличен на него

→Дознајте подетално за смарт тетратките со клик тука

→Видете ги сите колекции со клик тука