Back To Top Button

СМАРТ ТЕТРАТКА – SUMMER STORIES (А4)

113 ден

ЛИПА МИЛ СМАРТ ТЕТРАТКА – SUMMER STORIES

Lipa Mill во соработка со Графотекс на пазарот воведува нови иновативни смарт тетратки со смарт асистент кои се поврзувааат со мобилната апликација SmartLines, спeцијално изработена за на учениците да им помогне во секојдневните училишни обрски.

Листови: 40л/80 стр – 75 gsm специјална shamoa хартија

Корица:  300 gsm

*доколку некој дизајн кој сте го нарачале е недеостапен во моментот, како замена испратен ќе биде оној кој е најсличен на него

→Дознајте подетално за смарт тетратките со клик тука

→Видете ги сите колекции со клик тука

Шифра: 71000237