Back To Top Button

ТЕТРАТКА КАНЦЕЛАРИСКА OFFICELINE

ТЕТРАТКА КАНЦЕЛАРИСКА

Формат: А5 / А4

Тетратка со тврди корици со 96 листови. Достапна во повеќе различни бои.

– 96 листови / 70gr бела офсетна хартија
– Корица: сива лепанка 1.5 mm + 130 gr хартија
– Линијатура: коцки / линии