Back To Top Button

МОКРИЛКА ЗА ПРСТИ

МОКРИЛКА ЗА ПРСТИ

 

МОКРИЛКА ЗА ПРСТИ во кружен облик. Ги мокри прстите и помага за полесно работење со документи или пари без да остави трага. Достапна во повеќе бои.