Back To Top Button

Темперни Бои YOLLO 1/10 – 10ml

169 ден

Темперни Бои YOLLO 1/10 10ml

 

Темперни бои во туба. Се одликуваат со силни, и интензивни бои кои овозможуваат лесно боење на површината. Боите лесно се мешаат со што се добиваат интензивни и живи тонови. Модерното и забавно пакување го привлекува вниманието на секое дете.

Пакување: 10 различни бои од по 10ml во туба

 

Шифра: YL023 / 74000874