Back To Top Button

ТЕМПЕРНИ БОИ – ТОЗ 1/10 12мл

226 ден

ТЕМПЕРНИ БОИ – ТОЗ 1/10 12мл

Темперни во туба од највисок квалитет.

Се одликуваат со силни, густи и интензивни бои кои овозможуваат лесно боење на површината. Пигментите се отпорни на светло, боите лесно се мешаат со што се добиваат интензивни и живи тонови. Модерното и забавно пакување го привлекува вниманието на секое дете.

Шифра: 95000010