Back To Top Button

МРСНИ БОИЦИ – S-Cool ПРЕМИУМ

95 ден

МРСНИ БОИЦИ – S-Cool ПРЕМИУМ

 

НЕТОКСИЧНИ МРСНИ БОИЦИ со премиум квалитет наменети за најмалите уметници. Голема палета од богати, живи и интензивни тонови за поттикнување на креативноста на децата и голема забава при цртањето. Поради квалитетните материјали нанесувањето на боите на хартијата е екстра лесно.

Секоја боица е обложена со хартиена заштитна амбалажа за да се заштити детето од претерано валкање.

Шифра: SC1616 / 74001182