Back To Top Button

ТАСТАРУТА БЕЗЖИЧНА + МАУС – MEDIA RANGE

ТАСТАТУРА БЕЗЖИЧНА QWERTY + БЕЗЖИЧЕН МАУС- MEDIA RANGE

 

ТАСТАТУРА БЕЗЖИЧНА QWERTY + БЕЗЖИЧЕН МАУС- MEDIA RANGE. Брзо и лесно се конектира со секој компјутер и е спремна за употреба веднаш. Има УСБ приклучок и е компатабилена со секој оперативен систем. Идеалена за канцелариска и домашна употреба.