Back To Top Button

ПЕРФОРАТОР 70 ЛИСТА – OFFISHOP

1,170 ден

ПЕРФОРАТОР 70 ЛИСТА – OFFISHOP

Висококвалитен метален перфоратор со граничник за формати за лесна и брза употреба.

– метален
– 70 листови
– погоден за канцелариска и домашна употрба

Шифра: OF056