Back To Top Button

ПЕРМАНЕНТЕН МАРКЕР (БЕЛ-СРЕБРЕН-ЗЛАТЕН)

ПЕРМАНЕНТЕН МАРКЕР (БЕЛ-СРЕБРЕН-ЗЛАТЕН) – ОФФИШОП

 

Перманентен маркер со висок квалитет и водоотпорен. Остава интензивен траг и боја. Дебелина на траг 1,5мм. Одличен за канцелариска, школска и домашна употреба. Наменет за пишување на: хартија, дрво, стакло, текстил, метал, пластика…