Back To Top Button
Попуст!

Што ти се случило + Пенкало/Налив Перо Pelikan Jazz

720 ден1,810 ден

Што ти се случило + Пенкало/Налив Перо Pelikan Jazz

 

Направете си ваша комбинација од омиленото Pelikan Jazz Elegance метално пенкало и книга по избор за совршен подарок кој ќе остави посебен впечаток.

Краток опис:

Оваа книга ќе го промени начинот на кој го гледаш твојот живот.

Дали некогаш си се прашал „Зошто го направив тоа?“ или „Зошто не можам да го контролирам моето однесување?“ Другите можат да ги осудат нашите реакции и да помислат „Што не е во ред со оваа личност?“ Кога ги преиспитуваме нашите емоции, лесно е да ја лоцираме вината во себе; себеси и на другите околу себе да им поставуваме невозможни стандарди. Време е да почнеме да си поставиме поинакво прашање.

Број на страни: 320 / Корица мека / Автор : Опра Винфри, Брус Д. Пери