Back To Top Button
Попуст!

Разбуди го родителот во себе + Пенкало/Налив Перо Pelikan Jazz

860 ден1,950 ден

Разбуди го родителот во себе + Пенкало/Налив Перо Pelikan Jazz

 

Направете си ваша комбинација од омиленото Pelikan Jazz Elegance метално пенкало и книга по избор за совршен подарок кој ќе остави посебен впечаток.

Краток опис:

„Книгата изобилува со применливи техники и активности што им овозможуваат на родителите непосредна позитивна интеракција и комуникација со децата и нивно мотивирање за позитивни промени“, д-р Олга Мурџева-Шкариќ, доктор на психолошки науки.

„Често на моите клиенти им велам дека треба да ја развиваат и да ја користат мудроста на родителството. Токму тоа Соња го нуди во својата книга, ги споделува нејзините и научните мудрости на родителството

Број на страни: 192 / Корицамека / Автор: Соња Китановска – Кимовска