Back To Top Button
Попуст!

Хиге: данскиот начин на добро живеење + Пенкало/Налив Перо Pelikan Jazz

1,030 ден2,120 ден

Хиге: данскиот начин на добро живеење + Пенкало/Налив Перо Pelikan Jazz

 

Направете си ваша комбинација од омиленото Pelikan Jazz Elegance метално пенкало и книга по избор за совршен подарок кој ќе остави посебен впечаток.

Краток опис:

За Данска често се вели дека е најсреќната земја во светот. А тоа се сведува на една работа – хиге.

ХИГЕ СЕ ПРЕВЕДУВА НА НАЈРАЗЛИЧНИ НАЧИНИ, ОД УМЕТНОСТ НА СОЗДАВАЊЕ БЛИСКОСТ, ПРЕКУ ПРИЈАТНА ДУШЕВНА УДОБНОСТ, ПА ДО ЦРПЕЊЕ ЗАДОВОЛСТВО ОД ПРИСУСТВОТО НА СМИРУВАЧКИ НЕШТА. А МОЈОТ ОМИЛЕН ОПИС Е – КАКАО ПОД СВЕТЛИНА ОД СВЕЌИ…

Број на страни: 288 / Корица тврда / Автор : Мајк Викинг