Back To Top Button

ШЕСТАР МЕТАЛЕН – ПВЦ Блистер – S-Cool

65 ден

МЕТАЛЕН ШЕСТАР СО МИНИ – ПВЦ БЛИСТЕР СКУЛ

 

ШЕСТАР – ПВЦ БЛИСТЕР – S-COOL – квалитетен метален шестар со мини во неон бои. Направен е од нерѓосувачки челик, лесен е за употреба и има модерен и интересен дизајн. Достапен во 4 различни бои.

Пакување: 1/24 во ПВЦ блистер

 

Проверете ги и останатите шестари од нашата понуда.

 

Шифра: 74000151