Back To Top Button

ШЕСТАР МЕТАЛЕН PELIKAN – МАЛ

109 ден

ШЕСТАР METALEN PELIKAN – МАЛ

Висококвалитетен метален шестар на Pelikan. Направен е од нерѓосувачки челик, лесен е за употреба и има модерен и интересен дизајн.

Производите на Пеликан се препорачани за користење од страна на наставниците во Германија.

Проверете ги и останатите шестари од нашата понуда.

Шифра: 09000328