Back To Top Button

ШЕСТАР PELIKAN – High Precision

235 ден

ШЕСТАР PELIKAN – High Precision

 

Висококвалитетен метален шестар со мини од германскиот производител Pelikan. Направен е од нерѓосувачки челик, лесен е за употреба и има модерен и интересен дизајн.

Производите на Пеликан се препорачани за користење од страна на наставниците во Германија.

Проверете ги и останатите шестари од нашата понуда.

Шифра: 09000327