Back To Top Button
Попуст!

Сет за Најмладите

510 ден

СЕТ ОД ТРИ СЛИКОВНИЦИ ЗА НАЈМЛАДИТЕ 

Наслови: 
1. Три шарени јајца и една лоша маца
2. Волшебна ноќ во шумата
3. Мојата прва книга со зборови
 
Димензии: 210х210 / 210х210 / А5
Димензии: тврда / тврда / мека
Страни: (38) 12 / 12 /14
 
 
Картонски сликовници е наменети за најмалите дечиња, за преку нив да ги научат првите поими и да се запознаат со светот околу нив.

 

  

КЛИК ТУКА за да ја видите и нашата понуда со сетови од боенки и сликовници со попуст  !

 

Во нашата онлајн книжара можете да најдете боенки за деца, сликовници за деца, литература и книжевност за деца, како и останати едукативни забавни игри прилагодени за соодветната возраст кои на децата им помагаат да ги развиваат својата креативност и имагинација.