Back To Top Button

Новогодишно Пакетче за Деца во Торбичка (2)

320 ден

Новогодишно Пакетче за Деца во торбичка составено од сликовници, боенки, бајки, друштвена игра и друго за огромна радост, забава и едукација на децата.

Состав на пакетчето:

Новогодишна боенка A4: „Зошто доцни Дедо Мраз“
Боенки А4 1/1
Бајки од Македонија
Детска игра мала „Не лути се човече“
Боички мрсни 1/12
Новогодишна честитка
Висиномер
Торбичка печатена

→Погледнете ги сите новогодишни подароци од нашата програма тука←

Шифра: нп-6