Back To Top Button

ТЕТРАТКА ПРЕМИУМ – РИМАЦ LIPA MILL (А4)

113 ден

ТЕТРАТКА ПРЕМИУМ – РИМАЦ LIPA MILL(А4)

Лиценцирана тетратка со најбрзиот електричен автомобил во светот – Rimac Automobili. Премиум колекцја која има 6 различи дизајни за сечиј вкус.

Листови: 40л/80 стр – 75 gsm бела хартија

Корица:  250 gsm + ув лак и пластификација

*доколку некој дизајн кој сте го нарачале е недеостапен во моментот, како замена испратен ќе биде оној кој е најсличен на него

→Видете ги сите колекции со клик тука