Back To Top Button

Ролер Пенкало – Porsche® Tac Flex Black

18,300 ден

Porsche® – Tac Flex

(РОЛЕР)

Изработката на Porsche Design серијата за ексклузивен прибор за пишување е ниво погоре од се она што имате видено до сега.  Импресивната ласерска технологија која е користена за изработка, комбинирана со иноватиот дизајн и најситната посветеност на деталите (што можете да ја забележите на видеото подоле), го прават ова пенкало нешто повеќе од само обичен инструмент за пишување.

Телото на овој ролер е направено од најквалитетни засебни парчиња нерѓосувачки челик кои се прецизно испреплетени до перфекција се со цел да се добие овој луксузенн, уникатен и модерен изглед на пенкалото.

Доаѓа со соодветен брендиран gift box и гаранција.

Нема на залиха

Шифра: 02000212-1