Back To Top Button

Хемиско Пенкало Porsche® – Laser Flex Silver

30,500 ден

Porsche® – Laser Flex

(ХЕМИСКО ПЕНКАЛО)

Изработката на Porsche Design серијата за ексклузивен прибор за пишување е ниво погоре од се она што имате видено до сега.  Импресивната ласерска технологија која е користена за изработка, комбинирана со иноватиот дизајн и најситната посветеност на деталите што можете да ја забележите на видеото подоле, го прават ова пенкало нешто повеќе од само обичен инструмент за пишување.

Ова парче уметност е направено од нерѓосувачки челик кој е отпорен на гребаници. Доаѓа со соодветен брендиран gift box и гаранција.

 

 

Нема на залиха

Шифра: 02000213-1