Back To Top Button

Porsche® – Tac Flex – Налив Перо

38,950 ден

Porsche® – Tac Flex (НАЛИВ ПЕРО)

Изработката на Porsche Design серијата за ексклузивен прибор за пишување е ниво погоре од се она што имате видено до сега.  Импресивната технологија која е користена за изработка, комбинирана со иноватиот дизајн и најситната посветеност на деталите (што можете да ја забележите на видеото подоле), го прават ова налив перо нешто повеќе од само обичен инструмент за пишување.

Телото на ова налив перо е направено од најквалитетни засебни парчиња нерѓосувачки челик кои се прецизно испреплетени до перфекција се со цел да се добие овој луксузаен, уникатен и модерен изглед на пенкалото. Перото е изработено од 18 каратно злато и доаѓа во 3 различни димензии F / M / B.

Доаѓа со соодветен брендиран gift box и гаранција. 

 

– Налив Перо Сиво – 38.950 ден

– Налив Перо Црно – 39.950 ден.