Back To Top Button

МАГНЕТНА КУТИЈА ЗА СПОЈУВАЛКИ

МАГНЕТНА КУТИЈА ЗА СПОЈУВАЛКИ

 

МАГНЕТНА КУТИЈА ЗА СПОЈУВАЛКИ – има специјален магнетен отвор кој овозможува полесно вадење на спојувалките од кутијата. Достапна во повеќе бои.