Back To Top Button

ПОДЛОГА ЗА БИРО – Toy Story – Disney

ПОДЛОГА ЗА БИРО – Toy Story – Disney

 

Подлога за Биро – Toy Story, направена од ПП материјал за заштита на работната маса од гребење и прљање.

Димензии: 43x29cm

Материјал: ПП

Пакување: 1/6