Back To Top Button

ПЕРФОРАТОР ЗА 40 ЛИСТА – PROOFFICE

315 ден

ПЕРФОРАТОР ЗА 40 ЛИСТА – PROOFFICE

Висококвалитетни метални перфоратори со граничник за формати за лесна и брза употреба.

– метален
– 40 листови
– погоден за канцелариска и домашна употрба

Шифра: PRO006