Back To Top Button

ПЕНКАЛО ХЕМИСКО – PELIKAN STICK SUPER SOFT

16 ден

ПЕНКАЛО ХЕМИСКО – PELIKAN STICK SUPER SOFT

 

Екстра квалитетно хемиско пенкало наменето како за училишна, така и за канцелариска употреба. Мастилото има ниска вискозност што овозможува лесно пишување и лизгање по хартијата. Достапно е во повеќе различни бои.

Производите на Пеликан се препорачани за користење од страна на наставниците во Германија.

Боја на мстило: сина / црвена / зелена / црна

Кутија: 1/50