Back To Top Button

ДАКТ ТРАКА 48mm x 20m

169 ден

ДАКТ ТРАКА 48mm x 20m

 

DUCT ТРАКА 48mm x 20m е водоотпорна, леплива и издржлива лента која служи за придржување и поврзување на различни предмети. Се користи како универзален алат за различни поправки и проекти.

Димензии: 48mm x 20m

Шифра: OF322