Back To Top Button

ПАПКА СО РАЧКА – 13 ПРЕГРАДИ

295 ден

ПАПКА СО РАЧКА со 13 ПРЕГРАДИ

Димензии: 330 x 240 mm

Пластична папка за чување на документи со висок квалитет и модерен дизајн. Има 13 прегради за чување на поголем број на документи. Ги заштитува документите од влага и останати надворешни влијанија. На горниот дел има и рачка за полесно носење.

→ Проверете ги и останатите видови на папки од нашата понуда ←

Шифра: OF315 / 74000848