Back To Top Button

ПАПКА СО КОПЧЕ – КОВЕРТ ДЛ

14 ден

ПАПКА СО КОПЧЕ – КОВЕРТ ДЛ

 

ПВЦ Папка со копче за заштита од испаѓање на документите. Одличен квалитет и модерен дизајн. Погодна за чување разни документи, ЦД -иња, фотографии…

Формат DL

 

→ Проверете ги и останатите видови на папки од нашата понуда ←

 

Шифра: OF115