Back To Top Button

ПАПКА СО ПАТЕНТ – Winnie Pooh – Disney

ПАПКА СО ПАТЕНТ – Winnie Pooh- Disney

 

Папка со зипер – Вини Пу. Патентот спречува испаѓање на документите, а материјалот од кој е направена папката ги заштитува од вода.

Материјал: ПП

Формат: А4

Пакување: 1/12