Back To Top Button

ПАПКА СО КОПЧЕ – Winnie Pooh – Disney

ПАПКА СО КОПЧЕ – Winnie Pooh – Disney

 

Папка со Копче – Вини Пу. Копчето спречува листовите да испаднат од папката, а материјалот од кој е направена ги заштитува од вода.

Материјал: ПП

Формат: А4

Пакување: 1/12