Back To Top Button

CD МАРКЕР – PELIKAN

45 ден

CD МАРКЕР – PELIKAN

 

ЦД / ДВД ПЕРМАНЕНТЕН МАРКЕР – PELIKAN со одличен квалитет и интензивна боја. Може да пишува на секоја површина, а посебно е прилагоден за ЦД / ДВД. Водоотпорен. Достапен во повеќе бои.

Шифра: 09000216 / 09000215